Smartish AB är ert innovationsbolag med ett brinnande intresse!

Smartish arbetar med produktdesign och erbjuder proffessionella designtjänster inom industridesign, mekanisk konstruktion och prototyping. Företaget drivs av Produktdesigner och Brandman
Daniel Abrahamsson. I portföljen finns utmärkelser för god design och konstruktion och väldesignade innovationer inom brandprodukter, belysning, och mekanisk medicinteknik för att nämna några. Pulverlansen visar att Smartish är kapabel att ta en produkt från första skiss till marknad med allt vad produktutveckling, marknad, produktskydd, certifiering och företagande kräver.

Både etablerade tillverkningsindustrier och minde start ups har fått hjälp med sin design och produktutveckling genom Smartish. Med ett brinnande intresse för brand och räddning vill Smartish hjälpa till att öka innovationsgraden inom svenskt samhällsskydd. Kanske är du den brandman som ägnar ledig tid åt att klura på bra idéer eller brandingenjör som ser hur du kunde få insaterna att nå nia nivåer? Det blir lätt att bra ideer stannar inom väggarna av den egna räddningstjänsten, och det är inte alltid så lätt att "vara profet i sitt hemland" heller. Du är inte ensam. Smartish kan vara en värdefull utvecklingspartner som hjälper dig att lyckas. 

Under lanseringen av Pulverlansen är resurserna begränsade men förhoppningen är att Pulverlansen ska kunna finansiera en större designstudio där fler kan få medverka och fler kan få hjälp med sina projekt. 


Kontaktuppgifter

Smartish AB

Daniel Abrahamsson
Produktdesigner och CEO

Falköpingsvägen 31
565 33 MULLSJÖ

E-mail: daniel@smartish.se
Mobil: 076 103 20 63